مواد نگهدارنده

0
0
  • آیا مصرف کنسرو ها و تن ماهی و به طور کلی غذاهای آماده طبخ حاوی مواد نگهدارنده باعث بروز سرطان می شود؟
0
0
  • همه نگهدارنده های غذایی مضر نیستند، به عنوان مثال، ویتامین ای به عنوان نگهدارنده به روغن ها اضافه میشود که بسیار مفید هم هست.
    برخی نگهدارنده ها مثل بنزوات، سدیم و نیترات مضر هستند . البته وقتی روی برچسب یک غذا عبارت بدون نگهدارنده قید می شود به معنی نداشتن نگهدارنده ها مضر است. بنابراین بهتر است هنگام خرید موادغذایی انواع بدون نگهدارنده و بدون شکر را انتخاب نمایید.
    فرآوری غذا بخصوص گوشتها ( گوشت قرمز، ماهی و ماکیان) با دمای بالا موجب ایجاد مواد سرطانزا میشود. همچنین ممکن است در لایه داخلی کنسروها از BPA استفاده شده باشد که موجب افزایش خطر سرطان میشود.
    اگر به هر دلیل نیاز به خرید غذای آماده دارید بهتر است از انواع فریز شده استفاده کنید. البته غذاهای آماده اگر به درستی پاستوریزه و بسته بندی شوند نیاز به نگهدارنده ندارند اما معمولا حاوی چربی و شکر بالاتری هستند و ویتامینهایشان در اثر فرآوری ازبین رفته است.
نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت ابتدا یا ثبت نام کنید